Kyselyt -vastaa ja vaikuta

Tältä sivulta löytyy kootusti meneillään olevat kyselyt, joihin vastaamalla voit vaikuttaa asuinalueesi asioihin

 

NILSIÄ-TAHKO 3.0 - hanke  

NIKE Ry:n Nilsiä-Tahko 3.0 hankkeessa (2020-2021) halutaan kehittää Nilsiän keskustaan uusia, myös uutta teknologiaa hyödyntäviä elämyskohteita. Ensisijaisena kohteena on Nilsiän virastotalon torin ja Nilsiäntien puoleinen betonimuurin elävöittäminen kuvatauluilla.
Tähän tarvitsemme nyt nilsiäläisten apua. Toivomme, että saisimme nilsiäläisiltä vinkkejä, kuvia, muistoja ja tarinoita, joita voisimme hyödyntää ja käyttää muurin elävöittämisessä. 

Alla olevilla lomakkeilla voit kertoa oman muistosi Nilsiästä. Kuvia voit lähettää sähköpostilla nilsian.pitaja@gmail.com

Voit kertoa vapaasti oman tarinasi tai täydentää tarinapohjaa:

Tarinapohja - täydennä 

Oma tarina

Lisätietoja:
Projektikoordinaattori Teija Kemppi, nilsian.pitaja@gmail.com tai 0500 404330


Tarinoita/muistoja ja kuvia voidaan julkaista myös Pitäjäläisessä tai käyttää juttujen aineistona. Lähettämällä tietoja ja kuvia, antaa samalla luvan niiden julkaisuun. Lähetä vain sellaista aineistoa, jonka lähettämiseen sinulla on oikeus ja/tai lupa.

 

Tahko-Nilsiä alueen liikkumisen kyselyhttps://webropol.com/s/Skibus

EAKR:n (Euroopan aluekehitysrahasto) rahoittama Sustainable Tahko-hanke sai huhtikuussa 2020 Pohjois-Savon liitolta hyväksynnän aloittaa Tahkon alueella, matkailun parissa toimivien yritysten avustamisen, vastuullisen matkailun kehittämisessä entistä vastuullisemmaksi.

Nyt kesän taittuessa syksyyn ovat jo useat Tahkon matkailualan yritykset aloittaneet yhteisin voimin kestävän matkailun alueelliset toimet. Yksi tärkeimmistä on Nilsiä-Tahko alueen saavutettavuuden parantaminen ja vähähiilisen liikenteen kehittäminen. Sustainable Tahko- hankkeen tuottama kysely on tarkoitettu kaikille Nilsiä-Tahko alueen asukkaille ja vapaa-ajan aktiviteettien käyttäjille. Paikallisten pitäjäraatien 2019 tekemän kyselyn lisäksi halutaan kartoittaa Nilsiä-Tahko alueen asukkaiden ja vierailijoiden tarpeita liittyen sisäiseen liikkumiseen.

Paikallisten ääni halutaan kuuluviin ja siksi on tärkeää, että mahdollisimman moni saa tilaisuuden vastata ja vaikuttaa oman asuinalueensa kehittämiseen!

Powered by Aava 3