Kyselyt -vastaa ja vaikuta

Tältä sivulta löytyy kootusti meneillään olevat kyselyt, joihin vastaamalla voit vaikuttaa asuinalueesi asioihin
 

 

Mielipidekysely Nilsiän taajaman liikenneturvalisuudesta

Kerro ongelmakohdat ja paikat tai mielipiteesi Nilsiän taajaman liikenneturvallisuudesta . Vastaa  linkin kautta Mielipide Nilsiän taajaman liikenneturvallisuudesta

Tällä lomakkeella kerätään anonyymisti tietoa Nilsiän liikenneturvallisuuden parantamiseksi taajama-alueella. Kerro ongelmakohdat ja paikat tai mielipiteesi. Käytämme saatua tietoa taustainformaationa saadaksemme parannusta Nilsiän taajaman liikenneturvallisuuteen. Paikalliset toimijat ovat valmistelessa vetoomusta liikenneturvallisuuteen liittyen.

Kysmyksiä tai lisätietoa kyselyyn liittyen voi lähettää Nilsiän Pitäjäyhdistykselle nilsian.pitaja@gmail.com

 

Etätyökysely Tahko-Nilsiä


Tahkon ja Nilsiän alueen yrittäjät ja Kuopion kaupunki haluavat kehittää Tahko-Nilsiä –alueen etätyöpalveluja, jotta ne vastaisivat entistä paremmin asiakkaidensa tarpeita. Kyselyn vastaukset tulevat analysoitavaksi Savonia-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijan opinnäytetyöhön. Kyselyyn vastaaminen vie max 5 minuuttia.

Palautekyselyyn voi vastata nimettömänä. Mikäli haluaa osallistua yrittäjien ja kaupungin tarjoamien palkintojen arvontaan, tulee jättää yhteystiedot lomakkeen loppuun. Kysely on avoinna 6.4.2021 saakka. Palkinnot arvotaan vastausajan jälkeen ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan mm. majoituslahjakortteja ja Kuopio-aiheisia tuotteita.
Kyselyyn pääset TÄSTÄ

 


NILSIÄ-TAHKO 3.0 - hanke  

NIKE Ry:n Nilsiä-Tahko 3.0 hankkeessa (2020-2021) halutaan kehittää Nilsiän keskustaan uusia, myös uutta teknologiaa hyödyntäviä elämyskohteita. Ensisijaisena kohteena on Nilsiän virastotalon torin ja Nilsiäntien puoleinen betonimuurin elävöittäminen kuvatauluilla.
Tähän tarvitsemme nilsiäläisten apua. Toivomme, että saisimme nilsiäläisiltä vinkkejä, kuvia, muistoja ja tarinoita, joita voisimme hyödyntää ja käyttää muurin elävöittämisessä. 

Oman muistosi ja kuvia voit lähettää sähköpostilla nilsian.pitaja@gmail.com


Tarinoita/muistoja ja kuvia voidaan julkaista myös Pitäjäläisessä tai käyttää juttujen aineistona. Lähettämällä tietoja ja kuvia, antaa samalla luvan niiden julkaisuun. Lähetä vain sellaista aineistoa, jonka lähettämiseen sinulla on oikeus ja/tai lupa.

 

Powered by Aava 3