Nilsiän yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys

 

Nilsiän yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys ry on perustettu syyskuussa 2012 ja se kuuluu Suomen vanhempainliittoon. Yhdistys toimii meidän vanhempien voimin kaikkien nilsiäläisten lasten hyväksi.

Tarkoituksena on edistää vanhempien ja koulun välistä yhteistyötä, tukea terveellisen ja turvallisen koulu- ja kasvuympäristön luomista lapsille, edistää lasten hyvinvointia, toimia vanhempien äänenä kasvatustyötä ja koulua koskevissa asioissa sekä olla vanhempien välisen yhteistyön foorumi.

Vanhempainyhdistyksestä tehdään omannäköistä ja jäsententoiveita vastaavaa. Ideoimme ja järjestämme tapahtumia, luentoja ja keskustelutilaisuuksia. Jaamme tietoa ja nostamme esiin kasvatukseen ja opetukseen liittyviä kysymyksiä ja mahdollisia ongelmia. Mukana olemalla saat mahdollisuuden tutustua toisiin vanhempiin ja lastemme koulumaailmaan sekä saat äänesi kuuluviin tärkeissä asioissa.

Vanhempainyhdistykseen ovat tervetulleita mukaan kaikki Nilsiän yhtenäiskoulun oppilaiden perheet. Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa paljon.

 

 

 

 

 

Nilsiän yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys tiedottaa

-

Powered by Aava 3