Kyselyt - vastaa ja vaikuta

Tältä sivulta löytyy kootusti meneillään olevat kyselyt, joihin vastaamalla voit vaikuttaa asuinalueesi asioihin

Nilsiän yhdistysluettelon päivitys

Päivitämme tämän vuoden 2023 aikana Nilsiän yhdistysluetteloa. Tämän yhteystietolistan päivityksen tarkoitus on tukea Nilsiän alueella tiedonkulkua ja yhteistyön kehittämistä ja että osataan vinkata oikean tiedon lähteelle. Tiedon oikeellisuudesta vastaa tietoa toimittavat tahot. Pitäjäyhdistys ei vastaa tiedon ajantasaisuudesta.

Nilsiäläinen yhdistys jätä siis yhteystietosi tähän kartoitukseen vastaamalla https://forms.gle/wgfpPVFQVKxhDSgf9

Lisätietoa tästä yhteystietojen keruuprosessista saa nilsian.pitaja(at)nilsia.fi

Pitäjäyhdistyksessä on päivityksen alla rekisteriseloste, johon lisätään tätä yhdistysluetteloa koskevat tiedot. Yhteystietolistalle jätettävät tiedote tulee yhdistyksiltä olla sellaisia, jotka saa julkisesti julkaista esim.  nilsia.fi -verkkosivulla.

Esimerkki tiedoista:
Nilsiän Pitäjäyhdistys ry, nilsian.pitaja@gmail.com, http://nilsia.fi/, https://www.facebook.com/nilsiapalvelutjatapahtumat/
Puheenjohtaja Sukunimi Etunimi, yhteystiedot
Sihteeri Sukunimi Etunimi, yhteystiedot

Mieliteko ohjelma kaipaa nilsiäläisten mielipidettä (lisätty 15.5.2023)

Mieliteko-ohjelma haluaa kuulla sinua, nilsiäläinen. Mieliteko etsii ratkaisuja Pohjois-Savon sairastavuuteen ja kerää pohjoissavolaisten mielipiteitä asiasta. Jokainen mielipide on arvokas, Mieliteko painottaa.

Mieliteko haluaisi sinulta vastauksen kahteen kysymykseen:

  • Mitkä kolme asiaa heikentävät mielesi hyvinvointia?
  • Mitkä kolme ratkaisua sinun mielestäsi olisivat ratkaisu Pohjois-Savon mielenterveystilanteen kohentamiseksi?

Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti sähköisesti osoitteessa:
https://q.surveypal.com/Mieliteon-kuntakiertue-2023/0

Mieliteon kyselystä voi lukea lisää ohjelman verkkosivulta: https://bit.ly/3M7S2BW

Koostamme vastaukset ja analysoimme ne. Välitämme vastaukset laajasti myös Pohjois-Savon kuntakentän avainhenkilöiden ja poliittisten päättäjien tietoon.
 

Ikääntyneiden palvelut hyvinvointialueella (lisätty 15.5.2023)

Pohjois-Savon hyvinvointialueen vanhus- ja vammaisasiahenkilö selvittää kyselyn avulla Pohjois-Savon alueella asuvien kokemuksia ikääntyneiden käyttämistä hyvinvointialueen järjestämistä palveluista. Palveluihin kuuluvat mm. perusterveydenhuolto, erikoissairaanhoito, suun terveydenhuolto, kotihoito, asumispalvelut ja omaishoidon tuki. 
Kyselyyn voivat vastata esim. vanhusneuvostojen jäsenet, palveluiden käyttäjät ja heidän omaisensa. Mikäli jostakin palvelusta ei ole kokemuksia, voi kohdan jättää tyhjäksi. Kyselyn vastauslinkkiä saa jakaa eteenpäin.
Kyselyn voi tarvittaessa myös tulostaa ja postittaa paperisena osoitteeseen Laila Hytönen, Valokuja 2, 72300 Vesanto. Vastauksia voi ilmoittaa myös puhelimitse p. 044 717 6175.
Vastauksia toivotaan 2.6 mennessä.
Vastaaminen kyselyyn tapahtuu nimettömänä 
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KZPsyMOzmkiSJw9w0jLk-omt1RFyxlRIgmj8NnOIy7xUNTlCWVJUMlQzTVpWS1lHWlQ2TlVSMDhNNi4u

 

Yhteydenottolomake nilsiäläisille toimijoille.

Nilsiän Pitäjäyhdistys ry välittää tiedon eteenpäin.
 

Powered by Aava 3