Pitäjäraadit

Pitäjäraatien tehtävänä on edistää alueen asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä alueen kehittymistä. Ne tarjoavat alueen asukkaille väylän kehittää alueensa palveluita, demokratiaa ja yrittäjyyttä.

Pitäjäraatien toimenkuva

Pitäjäraadit - maaseudun asukkaan ääni Kuopion kaupungissa. Tiedotteeseen tästä
 

Pitäjäraadit toimivat Kuopion maaseutualueilla Juankoskella, Karttulassa, Maaningalla, Nilsiässä, Riistavedellä ja Vehmersalmella. Jokaisessa raadissa on 5 - 10 jäsentä. Pitäjäraadit koostuvat tavallisista ihmisistä, joilla on ajatuksia, ideoita ja iloista mieltä - ja halu työskennellä oman alueensa ja asuinympäristönsä hyväksi!
 

Nilsiän pitäjäraati (7+7)
 

Varsinainen jäsen: Henkilökohtainen varajäsen:
Tiina Jaakkola, Tuula Kuosmanen
Jukka Parviainen, Tuomo Rissanen
Eila Tolppanen, Hanna Liira
Veera Keinänen, Tiia Huusko
Ilkka Komppula, Markku Partanen
Irma Hyvönen, Marianne Ruuskanen
Maria Puustinen, Merja Korhonen
Puheenjohtaja: Tiina Jaakkola Varapuheenjohtaja: Jukka Parviainen

---

Pitäjäraadin tehtävänä on edistää alueen asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä alueen kehittymistä. Ne tarjoavat alueen asukkaille väylän kehittää alueensa palveluita, demokratiaa ja yrittäjyyttä.


Pitäjäraadin tehtävänä on tuoda liitoskuntien asukkaiden ääni kuuluville Kuopion päätöksenteossa. Lisätietoa löytyy sivustolta http://www.kuopio.fi/pitajaraadit

Lisätietoa ja linkkejä vaikuttamismahdollisuuksista Kuopiossa löytyy mm. http://nilsia.fi/vaikuta-ja-osallistu/

 

Nilsiän pitäjäraati

Nilsiän Pitäjäraadin yhteydenotto sähköposti on:

nilsianpitajaraati@gmail.com

---

Kuopiossa on kuusi Pitäjäraatia, jotka toimivat kaupungin kuntaliitosalueilla Juankoskella, Karttulassa, Maaningalla, Nilsiässä, Riistavedellä ja Vehmersalmella. Pitäjäraatien toiminta on käynnistynyt uuden valtuustokauden alussa 1.6.2017 lukien. Pitäjäraati toimii kaupunginhallituksen asettaman lähidemokratiajaoston alaisuudessa.

Pitäjäraadin tehtävänä on edistää alueen asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä alueen kehittymistä. Ne tarjoavat alueen asukkaille väylän kehittää alueensa palveluita, demokratiaa ja yrittäjyyttä.

Kokoonpanot, esityslistat ja pöytäkirjat

Lisätietoa saa:
Liisa Jokela
Aluekoordinaattori
puh.  044 7188 922
sähköposti - e-mail: liisa.jokela(at)kuopio.fi

 


 

 

Powered by Aava 3