Asukkaana ja mökkiläisenä Nilsiässä

Asukkaiden ja matkailijoiden käytettävissä ovat mm. laskettelu-, hiihto-, patikointi-, veneily-, kuntoliikunta-, kylpylä-, keilailu- , ratsastus- ja golf-aktiviteetit. Tahkon matkailukeskittymän ansiosta alueen yritysten ja palvelujen määrä sekä kaupallinen palvelutaso ovat merkittävän hyvät.

Liikuntatiloja on lisäksi kouluilla ja liikuntatalolla. Useat urheiluseurat järjestävät toimintaa eri-ikäisille. Kuopion kansalaisopisto järjestää monipuolista kurssitarjontaa.

Nilsiän kuntakeskuksessa on monipuoliset palvelut: päivittäistavarakaupat, vaate- ja urheiluliikkeet, rauta- ja maatalouskaupat, pankkipalvelut, apteekki, huoltoasemat, kahvilat, ruokapaikat, linja-autoasema, tilitoimistot, kukkakauppa-hautauspalvelut, parturi-kampaamot, hierojat, kauneushoitolat, fysioterapia, Alkon myymälä jne.

TAHKO CAMPUS - opiskele ja työllisty Nilsiä-Tahkon alueella, seuraava haku aukeaa 20.3.2023

Lisätiedot: Tahko Campus │ Työpaikat, opiskelu, koulutus ja lisätiedot Sakkyn sivuilla https://sakky.fi/fi/asu-ja-opiskele-tahkolla

ALUEEN TYÖPAIKAT TYÖMARKKINATORILLA

Katso Nilsiän ja Tahkone alueen avoimet työpaikat Työmarkkinatorin sivuilta tai ota rohkesti yhteyttä yritykseen, josta olet kiinnostunut. Avoimet työpaikat alueella TÄSTÄ

MATKAHUOLTO
Matkahuollon asiamiespalvelut Nilsiän K-Raudan kassalta.

POSTIN PALVELUT
Nilsiässä Postipalvelut löytyvät Ravintola Pöllistä. Paikkakunnalla on myös S-marketin, K-Supermarketin ja R-kioskin pakettiautomaatit. 

Liikenneyhteydet: Kuopion torilta Nilsiän keskustaan on 55 km. Linja-autoilla on Kuopion ja Nilsiän välillä arkipäivisin useita vuoroja. Kuopion lentoasemalle on matkaa 43 km.  Nilsiän keskustasta on Tahkollle 12 km. Lähin rautatieasema on Siilinjärvellä, 31 km. Kuopion linja-auto- ja rautatieasemalle on matkaa 54 km.

Skibussi Nilsiä-Tahko-välillä talvikaudella,aikataulut 2021-2022

Linkkejä ja vinkkejä
 

Asumisen palvelut

Myytävät tontit/Kuopion kaupunki

Yritystoiminta maaseudulla -palvelut yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville

Nilsiän Yrittäjät Ry

Paikallislehti Pitäjäläinen - uutiset ja ajankohtaista asiaa

Nilsiän matonpesupaikka
Matonpesupaikka on Nilsiän satamassa ja se on vapaasti käytettävissä kesän ajan. Matonpesupaikkaa hoitaa Nilsiän Sora.
 

Lajitteluasema Nilsiässä/Jätekukko
Kesäaikana (1.5.-31.10.) ti klo 12-18 ja to klo 10-18 Talviaikana (1.11.-30.4.) ti ja to klo 14-17. Lajitteluasemille kotitaloudet ja yritykset voivat toimittaa sellaiset jätteet, joita ei voi laittaa tavalliseen jäteastiaan kokonsa tai ominaisuuksiensa vuoksi. Tavallista jäteastiaan kuuluvaa talousjätettä ei vastaanoteta lajitteluasemille.

Rinki Ekopiste NilsiässäMatintie 17/Paavontie
Lisäksi:
Tahkovuorentie 1
Sänkimäentie 1194
Palonurmentie 780
https://rinkiin.fi/kotitalouksille/rinki-ekopisteet/

 

Powered by Aava 3