Nilsiän asiakaspalvelupiste

 

Kuopion kaupungin Nilsiän asiakaspalvelupisteen aukioloaika:

Nilsiän asiakaspalvelupiste
Ukko-Paavontie 15, 73300 Nilsiä
Puhelin 044 748 2220
asiakaspalvelu.nilsia(at)kuopio.fi

Nilsiän asiakaspalvelupisteen poikkeukselliset aukioloajat:

Ke 5.12.2023: 8-11 ja 12-14

6.-11.12.2023 suljettu

21.12.2023-1.1.2024 suljettu

Avoinna
ti-ke klo 8-11 ja 12-15
perjantaisin klo 8-11 ja 12-14

Kuntosalikorttien ostaminen, kulkunappien päivitys, avainten nouto tai palautus sekä Kelan palvelut eivät ole mahdollisia maanantaisin ja torstaisin.

Kelan palvelut saatavilla osoitteessa www.kela.fi

Nilsiän asiakaspalvelupiste vastaa yleisestä asiakaspalvelusta ja neuvonnasta ja sieltä on  saatavissa myös eri palvelualueiden palveluita. Asiakaspalvelupisteessä on lisäksi saatavana verotoimiston lomakkeita. Kirjaston tiloissa on asiakaspääte, jolla voi selata internetsivuja, lukea sähköpostit ja maksaa laskuja.

Asiakaspalvelupisteessä tarjottavat Kelan palvelut:
- Lomakkeiden ja esitteiden jakelu ja vastaanotto (ei työeläkehakemuksia eikä
työeläkejärjestelmän kuntoutushakemuksia).
- Neuvonta esimerkiksi hakemusten täytössä sekä etuuksista ja hakuajoista kertominen yleisellä tasolla.
- Kelan verkkopalveluiden käytön opastaminen ja ajanvaraus puhelinajanvarauspalveluun.

Asiakaspalvelupisteestä voi hakea  myös KuopioTahko-liikuntakortin. Lisätiedot tästä

KuopioTahko -liikuntakortti
Kaikki kuopiolaiset voivat hankkia henkilökohtaisen Kuopio-Tahko liikuntakortin:
- Kuopion kaupungin Nilsiän asiakaspalvelupisteestä, Ukko-Paavontie 15, 017 482 220
- Valtuustotalon asiakaspalvelusta, Suokatu 42, 017 185 044

Näin saat kortin käyttöösi:

Tule passikuvan kokoisen kasvokuvan kanssa Nilsiän tai Valtuustotalon asiakaspalveluun. Kuopiossa KuvaMaija voi lähettää passikuvan suoraan sähköpostilla palvelupisteeseen. Asiakkaan tulee esittää korttia hankittaessa henkilöllisyystodistus. Kotipaikkakunta (Kuopio) tarkastetaan Kuopion kaupungin sähköisestä järjestelmästä. Luottokortin kokoinen kortti maksaa 7,90 € (voi maksaa myös e-passilla sekä Nilsiässä myös Smartum-liikuntaseteleillä) ja on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Vuosittain kortti pitää aktivoida em. palvelupisteissä, tällöin tarkastetaan uudestaan oikeus kortin käyttöön. Uudelleen aktivointi on maksuton.
Yhteystiedot: asiakaspalvelu.nilsia@kuopio.fi tai puh. 017 482 220. Alennukset kortilla: Saat alennuksen esittämällä kortin ao. palveluntuottajien kassalla.

Lisätiedot (pdf)

Nilsiän asukastila

Tervetuloa lukemaan Pitäjäläinen ja päivän Savon Sanomat, kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Voit hyödyntää asukastilaa ja suunnitella ja koota omatoimi- tai harrasteryhmän. Asukastilan tilavaraukset ja avaimet Nilsiän asiakaspalvelupisteen kautta.

Asukastoiminta tarjoaa kaupunkilaisille terveyttä ja hyvinvointia edistäviä palveluita. Kuopion kaupungin lähiötyöntekijät ohjaavat ja neuvovat kaupungin palveluihin. Toiminta on kaikille avointa ja päihteetöntä.  Lisätiedot https://www.kuopio.fi/nilsia-asukastoiminta

 

Nilsiän tori
Kuopion maaseututorien toritoiminnot ovat siirtyneet paikallisten kylillä toimivien yhdistysten vastuulle kaupunkirakennelautakunnan 17.3.2021 § 57 päätöksen mukaan. Nilsiän torin toiminnoista vastaa Nilsiän Yrittäjät ry.

Nilsiän Yrittäjät ry kerää myös toripaikkamaksut, paikan päällä maksupäätteellä tai käteisellä, pidemmät sopimukset laskulla. Toripaikkavarauksissa, ongelmatilanteissa ja muissa toriin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä  Aten Apu: 0440 290 812 tai nilsiantori@gmail.com  
Lisätietoja: Tori - Nilsiän Pitäjä ry (nilsia.fi)

 

 

Linkit ja vinkit

Nilsiän asukastila
Asukastoiminta tarjoaa asukkaille terveyttä ja hyvinvointia edistäviä palveluita. Kuopion kaupungin lähiötyöntekijät ohjaavat ja neuvovat kaupungin palveluihin. Toiminta on kaikille avointa ja päihteetöntä.

https://www.kuopio.fi/nilsia-asukastoiminta
 

Seurat ja yhdistykset Nilsiässä (19.02.2019 listauksen) tietoja päivitetään vuoden 2023 aikana
-
 ilmoita uusin tieto nilsian.pitaja@gmail.com tai vastaa tietokartoitukseen. Nilsiäläinen yhdistys jätä siis yhteystietosi tähän kartoitukseen vastaamalla https://forms.gle/wgfpPVFQVKxhDSgf9
 

Nilsiän tori

 

Powered by Aava 3