Ev.lut. seurakunnan tapahtumat

Tältä sivulta löydät seurakunnan tapahtumia Nilsiässä. Nilsiän seurakunta on yksi kahdeksasta Järvi-Kuopion seurakunnasta. Nilsiän seurakunnassa järjestetään tapahtumia kaikenikäisille; perhekerhoja, vaelluksia, seuroja, raamattupiirejä sekä muita tapahtumia. Seurakunnan tapahtumakalenterista näet myös tapahtuman sijaintipaikan.

Järvi-Kuopion/Nilsiän alueseurakunnan tapahtumia

VOX POLARIS-KUORON JOULUKONSERTTI,” JOULUN TARINA” su 1.12. klo 15 Nilsiän Kirkko Kirkonmäentie 1
Jaana Turunen, kuoronjohtaja, Urpu-Maarit Bruun, lausunta. Vuonna 2011 perustettu Vox Polaris-kuoro on kuopiolainen sekakuoro, jonka tarkoituksena on tarjota monipuolista ja korkeatasoista kuoromusiikkia kuulijoilleen. Kuoro esittää eri tyylilajien sekä säestyksetöntä että säestyksellistä kuoromusiikkia. Ohjelma 10 €, vapaa pääsy. Järj. Järvi-Kuopion seurakunta/Nilsiä. www.kuopionseurakunnat.fi 

LASTEN JA AIKUISTEN KYNTTILÄVAELLUS JA LASTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT, su 1.12. klo 18, Nilsiän kirkko
Kirkonmäentie 1 Järj. Järvi-Kuopion seurakunta, Nilsiä. www.kuopionseurakunnat.fi  

Kohti Joulua -konsertti Nilsiän kirkossa 4.12.2019 klo 19. Solistina toimii Marja-Liisa Kuosmanen. Säestäjinä Pasi Horttanainen (haitari) ja Juho Kanervo (sello/basso).
 
Kohti Joulua -konsertti on ilmainen hyvän mielen joulukonsertti, jossa kuullaan sekä perinteisiä että suhteellisen uusia, jo paikkansa suomalaisten sydämiin vakiinnuttaneita lauluja. Hartaita, koskettavia, iloisia ja vauhdikkaita - kaikkea löytyy. Joulutunnelmaa viritellään myös laulamalla välillä yhdessä.
Konsertin tarjoaa TAHKOcom Oy ja Nilsiän Louhosareena.

 

www.kuopionseurakunnat.fi

Kuopion seurakunnat/Nilsiä

Kankaisen hautausmaa

Vanhan kirkonpuisto

Powered by Aava 3