Kuopion seinä

Tapahtumaportaali Kuopionseinä

Kulttuurimenoja, mukavaa tekemistä lapsille, nuorille tai perheille koulujen loma-aikana, tapahtumat Kuopio Juhlii -viikonloppuna yms.

Hyperkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa ja lähialueilla syyslomaviikolla vuonna 2020!

Tiedote 1.10.2020

Julkaisuvapaa 1.10.2020

Supersyysloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa! Tarjolla on niin kulttuurista kuin liikunnallistakin aktiviteettia maksutta tai alennushinnoin.

Useat nuorisotalot järjestävät runsaasti maksutonta ohjelmaa ja työpajoja nuorille syysloman aikana. Kuikkalammella kokkaillaan, pelaillaan ja askarrellaan. Petosen Pinarilla on toimintaa alakoululaisille joka päivä klo 14-17 ja yläkoululaisille klo 17-21, esim. torstaina pakohuone!

Kuntolaakson uimahalliin pääsevät alle 18-vuotiaat ilmaiseksi uimaan klo 8-16 välisenä aikana. Uimahyppytornit ja Wibit -vesitemppurata ovat käytössä. Rauhalahti Bowling päästää koululaiset keilaamaan ja pelaamaan biljardia tarjoushinnoin. Liikunnallinen syyslomaleiri 1-3 luokkalaisille on 12.-14.10. Kuopio-hallin lähiympäristössä. Puijolla 4H järjestää Keppari -teemapäivän 14.10. ja Luontosalapoliisi- teemapäiviä 12.-13.10. Kuopio tanssii ja soi perinteinen Tanssimaraton on Musiikkikeskuksella Valohallissa 17.10. klo 11-15, tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.


Kuopion korttelimuseossa on Suomen itä valokuvissa -näyttely. Mobiilipeliä Kuopio 1918 voi pelata keskustan alueella. Tutustu myös muihin keskustan alueella pelattaviin mobiilipeleihin. Teatterin Stage -tapahtuma on tänä vuonna #youngarts. Maanantaina 12.10. yli 13-vuotiaat voivat osallistua astetta luovemman kaupunkisuunnistuksen pyörteisiin. Suunnistus starttaa Kulttuuriareenalta ja päättyy Kaupunginteatterille. Reitin varrella pääsee kokeilemaan muun muassa sirkusta, draamaa, tanssia, kuvataiteilua. Mukana menossa Kuopion kaupunginteatteri, Tanssiteatteri Minimi, Kuopion Sirkus ja Kulttuuriareena44.


Tapahtumat noudattavat koronarajoituksia, joten tulethan tapahtumiin terveenä. Erityistä huomiota on syytä kiinnittää turvavälien ja hygieniaohjeiden noudattamiseen. Muutokset aikatauluihin mahdollisia.


Tarkastathan tarkemmat tiedot tapahtumista Kuopion seinältä: https://kuopionseina.fi/supersyysloma/

Lisätietoja kulttuurisuunnittelija Nina Venäläinen p. 044 718 5142, nina.venalainen@kuopio.fi


https://kuopionseina.fi/supersyysloma/

 

Powered by Aava 3