Pitäjäraadin jäsenet 2021-2023

Nilsiän pitäjäraadissa on seitsemän jäsentä ja kaikilla varajäsenet.

Alla henkilökohtaisien varajäsenien järjestys on sama, kuin varsinaisten jäsentenkin.

 

Varsinaiset jäsenet

 

Tiina Jaakkola, puheenjohtaja, Palonurmi, tiina.jaakkola@nilsia.fi

Tiina Jaakkola, 37

Kotimaan laivuri ja hiihtokeskustyöntekijä, joka monessa mukana rakkaudesta lajiin asenteella �

Karjalaisella suorasanaisuudella ja sisukkailla teoilla varustettu ihminen, joka tahtoo tehdä Nilsiästä hyvän paikan elää kaiken ikäisille. Tehdään yhdessä kylästämme meille ja tuleville sukupolville mieluinen ja turvallinen paikka asua. Ei oteta ressiä liikoo vaan sosiaalisuudella hymyssä suin saahaan parasta jälkeä ja tehokasta yhteistyötä eri tahojen kanssa. Muistetaan että jokaisella on vapaa sana ja mahdollisuus vaikuttaa. Otan/otamme kaiken palautteen ja kehitysideat vastaan.

 

Jukka Parviainen, varapuheenjohtaja, Tiirinlahti, jukka.parviainen@nilsia.fi

 

Eila Tolppanen, sihteeri, Haluna, sihteeri.raati@nilsia.fi

Eläkeläinen palkkatyöstä, mutta kalenterini on täynnä harrastus- vapaaehtois- ja yhteiskunnallista toimintaa. Olen neljän lapsen äiti, mummi ja pian isomummi jenkeissä asuvalle lapsenlapsenlapselleni. Rakkain harrastukseni on lentopallo, mutta myös kulttuuri ja moninainen liikunta pitää mielen valoisana ja nivelet kunnossa. Olen pitäjäraadin sihteeri, Pohjois-Savon kylät ry:n puheenjohtaja ja Kalakukko Leaderin hallituksen varajäsen. Ammattiurani olen tehnyt julkisessa sosiaali- ja terveydenhuollossa Rovanniemeltä-Lappeenrantaan eriasteisena esimiehenä ja päällikkönä. Paluumuuttajana ja maaseutuhenkisenä olen valmis vaikuttamaan koko tarmollani kokonaisvaltaiseen nilsiäläisten hyvinvointiin ja palveluihin sekä niiden kehittämiseen. Kanavat ja verkostot ovat laajat, joten annettavaa koen omaavani monipuolisesti.

 

Maria Puustinen, tiedottaja, Nilsiä, tiedottaja.raati@nilsia.fi

Maria Puustinen, 35

Työkokemusta erilaisista kehittämisprojekteista mm. monipaikkaisuuden, digituen ja hyvinvoinnin edistämisen saralla. Innokas hiihtelijä ja kulttuuripalvelujen kuluttaja, kahden alakoululaisen äiti.

Toinen pitäjäraadin tiedottajista, vastaan raadin sähköpostista ja mediatiedotuksesta.

 

 

Irma Hyvönen, Nilsiä, irma.hyvonen@gmail.com

aaa

 

 

 

 

Veera Keinänen, Nilsiä, veera.keinanen@gmail.com

Veera Keinänen, 37

Töissä Artomarketissa herkkutorilla myyjänä. Pitkäaikaisimman työhistorian olen tehnyt Tahkolla ravintola-alalla ja siellä toimin myös luottamusmiehenä ja työsuojeluvaltuutettuna.

Päätös jäädä Nilsiään asumaan tuli jo lukiolaisena. Paljasjalkainen nilsiäläinen en ole, mutta myönnän Nilsiän olevan iso osa minua. Täällä olen asunut yli 30-vuotta ja hyvin olen paikkani täältä löytänyt. Oman kylän elinvoimaisuuden ylläpitäminen ja kehittäminen on tärkeää voimakkaan kaupungistumisen vastavoimana. Kolmen lapsen äitinä varhaiskasvatus, koulu- ja vapaa-ajan palvelut lapsiperheille, lapsille ja nuorille on tärkeää. Jokaisella lapsella on oikeus harrastaa, kehittää osaamistaan ja voida hyvin. Vanhempainyhdistyksessä ja vapaaehtoisena aikuisena Lehtomäessä lasten kanssa toimijana on avannut silmät näkemään tämän päivän haasteita koulumaailmasta ja vapaa-ajan toimintojen tarpeellisuudesta. Koen, että meillä on velvollisuus tehdä parhaamme, että Nilsiä pysyy vetovoimaisena asuinpaikkana kehittyvän Kuopion osana.

 

Ilkka Komppula, Kangaslahti, ilkka.komppula@meili.fi

Asun Kangaslahdessa, syntymäkodissani. Parin yli kolmikymppisen pojan isä. Taidan olla Kuopion torilta mitattuna kauimpana asuva kaupunkilainen. Laitakaupungin lapsi...

Olin välillä nelisenkymmentä vuotta eri puolilla Suomea ja muutakin maailmaa.

Yritysmaailmassa olen työskennellyt käytännössä aina. Nuorempana mainosalalla, myöhemmin rahoitus- ja vakuutussektorilla. Uskon jatkuvaan kouluttautumiseen. Eläkkeelle jääminen mahdollistui erilaisten järjestelyjen avulla jo alle kuusikymppisenä.

Vaikka olen asunut suurissakin kaupungeissa, taikka ehkä juuri siitä syystä, pidän maaseudun säilyttämistä elinvoimaisena erittäin tärkeänä. Pitäjäraati ja paikallinen yhdistystoiminta mahdollistavat tämän hyväksi toimimisen.

Tällä hetkellä pidän erityisen tärkeänä saada koko pitäja valokuidun piiriin. Myös keskustaajaman ulkopuolella olevat alueet.

 

 

Varajäsenet

Tuula Kuosmanen, Palonurmi

Tuomo Rissanen, Nilsiä

Hanna Liira, Haluna

Merja Korhonen, Haluna

Marianne Ruuskanen, Nilsiä

Tiia Huusko, Nilsiä

Markku Partanen, Nilsiä

 

 

Takaisin etusivulle

Powered by Aava 3