Facebookista löytyy Nilsiän alueen
-palvelut ja tapahtumat

Facebook -sivuja

Nilsiä Facebook -sivu 
Sivuilla jaetaan laajasti tietoa nilsiäläisistä palveluista ja tapahtumista sekä soveltuvin osin myös lähialueen palveluista ja tapahtumista. Lisäksi jaetaan Kuopion kaupungin että valtakunnallista tiedotusta, joka on hyödyllistä alueen asukkalle tai alueella vierailevalle. Tällä sivulla voi kuka tahansa lukea Nilsiä facebook -sivun uutisvirtaa 
(Ylläpidosta vastaa Nilsiä Pitäjäyhdistys ry)

Nilsiä Tapahtumat -ryhmä
Tapahtumat -ryhmä on Nilsiän alueen tapahtumatiedotusta tukeva somekanava. Ryhmään voit julkaista oman tapahtumasi ja saat tietoa Nilsiän alueen tapahtumista.  Taustatukena ryhmälle toimii mm. Nilsiän Pitäjäyhdistys ry., yhteistyössä mukana ovat Nilsiän pitäjäraati ja Nilsiän keskustan kehittämisyhdistys NIKE ry. sekä paikalliset tapahtumatuottajat.
(Ylläpidosta vastaa Nilsiä Pitäjäyhdistys ry)

Nilsiä Palvelut -ryhmä
Ryhmä kokoaa tarjolle Nilsiän alueen palveluita. Liity ryhmään ja ilmoita palvelusi mukaan. Käytä aiheita/tageja tunnisteena palvelussasi. Taustatukena ryhmälle toimii mm. Nilsiän Pitäjäyhdistys ry., yhteistyössä mukan ovat Nilsiän Pitäjäraati ja Nilsiän keskustan kehittämisyhdistys NIKE ry. ja Nilsiän Yrittäjät ry sekä paikalliset palvelutuottajat.
(Ylläpidosta vastaa Nilsiä Pitäjäyhdistys ry)

Nilsiän Nuorisofoorumi -ryhmä
Facebook -ryhmä Nilsiän Nuorisofoorumin jäsenille ja nuorisotoiminnan kehittämiseen, tiedotukseen ja keskusteluun liittyvä julkinen sivusto yhteistyölle. Ideoita saatetaan eteenpäin mm. Nilsiän Pitäjäyhdistyksen, NIKE:n, Nilsiä neuvottelukunnan, Nilsiän Pitäjäraadin ja Kuopion Nuorisovaltuuston kautta eteenpäin Kuopion päättäviin elimiin.
(Ylläpidosta vastaa Nilsiä Pitäjäyhdistys ry)

Tulossa Nilsiän Ikä- ja vammaisfoorumi -ryhmä
(Ylläpidosta vastaa Nilsiä Pitäjäyhdistys ry)


Suosittelemme myös seuraavia alueen Facebook ryhmiä:

Vintage Nilsiä -ryhmä
Ryhmä kaikille vanhoille ja uusille nilsiäläisille ja Nilsiästä kiinnostuneille. Tule mukaan jakamaan muistoja, kuvia ja tarinoita Nilsiästä. Ryhmässä toimitaan hyvässä hengessä, ketään loukkaamatta. Säännöistä tarkemmin kannattaa lukea ao. ryhmän kuvauksesta. 
 

Puskaradio Nilsiä
Keskustelua positiivisella hengellä! Täällä voit julkaista, ilmoitella tai kysellä Nilsiän asioista. Vinkit ja linkit tervetulleita! Säännöistä tarkemmin kannattaa lukea ao. ryhmän kuvauksesta. 

Tahko Events & News
Tahko Events ryhmä on yhteinen Tahkon ja lähialueen tapahtumista kiinnostuneille. Säännöistä tarkemmin kannattaa lukea ao. ryhmän kuvauksesta. 

Paikallislehti Pitäjäläinen Facebook -sivu
Pitäjäläinen on Nilsiän, Tahkon ja Rautavaaran paikallislehti.

 

Powered by Aava 3