Facebookissa Nilsiä -palvelut ja tapahtumat

 

 

 

Facebook -sivuja

Nilsiä -palvelut ja tapahtumat
Jaamme sivuilla laajasti tietoa nilsiäläisistä palveluista ja tapahtumista.

Nilsiä Tapahtumat -ryhmä
Tapahtumat -ryhmä on Nilsiän alueen tapahtumatiedotusta tukeva somekanava. Ryhmään voit julkaista oman tapahtumasi ja saat tietoa Nilsiän alueen tapahtumista.  Ylläpitäjänä ryhmälle toimii Nilsiän Pitäjäyhdistys ry. ja yhteistyössä ovat Nilsiän Pitäjäraati ja Nilsiän keskustan kehittämisyhdistys NIKE ry.

Nilsiä Palvelut -ryhmä
Ryhmä kokoaa tarjolle Nilsiän alueen palveluita. Liity ryhmään ja ilmoita palvelusi mukaan. Käytä aiheita/tageja tunnisteena palvelussasi. Ylläpitäjänä ryhmälle toimii Nilsiän Pitäjäyhdistys ry. ja yhteistyössä ovat Nilsiän Pitäjäraati ja Nilsiän keskustan kehittämisyhdistys NIKE ry.

Nilsiän Nuorisofoorumi -ryhmä
Facebook -ryhmä Nilsiän Nuorisofoorumin jäsenille ja nuorisotoiminnan kehittämiseen, tiedotukseen ja keskusteluun liittyvä julkinen sivusto yhteistyölle. Ideoita saatetaan eteenpäin mm. Nilsiän Pitäjäyhdistyksen, NIKE:n, Nilsiä neuvottelukunnan, Nilsiän Pitäjäraadin ja Kuopion Nuorisovaltuuston kautta eteenpäin Kuopion päättäviin elimiin.

Vintage Nilsiä -ryhmä
Ryhmä kaikille vanhoille ja uusille nilsiäläisille ja Nilsiästä kiinnostuneille. Tule mukaan jakamaan muistoja, kuvia ja tarinoita Nilsiästä. Ryhmässä toimitaan hyvässä hengessä, ketään loukkaamatta.

Powered by Aava 3