Nuorisopalvelut Nilsiässä

 

Kuopio-Tahko liikuntakortti

Kortilla alennuksia SuperCorner Tahkolta, Tahko Spalta, Tahkonrinteiltä jne. Lisätietoja tästä

Lasten ja nuorten hyvinvointiranneke kaikille alle 20 v- kuopiolaisille

Nuokku

Nilsiän nuorisotila "nuokku"  toimii Yhtenäiskoulun yläkoulun yhteydessä osoitteessa  Syvärintie 47, Nilsiä. Nuorisotilassa on toimisto, kaksi kerhohuonetta, avoin keittiö-oleskelutila eli monitoimitila 1, monitoimitila 2 sekä parvi oleskeluun. Nuorisotilassa voi esim. syödä omia eväitä, tehdä koulutehtäviä, pelata pingistä, tv-pelejä ja katsella tv:tä sekä lepäillä rauhassa. Nuorisotilassa järjestetään talotoimikunnan kanssa erilaisia tapahtumia, diskoja, teemapäiviä ym. nuorten toiveiden mukaan.

Toiminta on suunnattu pääasiassa yläkouluikäisistä nuoriin aikuisiin. Alakouluikäisille järjestetään ohjattua kerhotoimintaa, diskoja ja tapahtumia. Yhteistyössä eri hallintokuntien, järjestöjen, yrittäjien ja asukkaiden kanssa järjestetään myös tapahtumia paikallisille asukkaille.

Nuorisotilan toimintaa suunnittelee ja toteuttaa talotoimikunta yhdessä nuoriso-ohjaajan kanssa. Talotoimikuntaan kuuluu pääasiassa 7-9 luokkalaisia. Nuorten asioiden vaikuttajaryhmä Nuorisovaltuusto toimii Kuopiossa ja siinä on Nilsiästä kaksi edustajaa.

Nilsiän nuorisotila Facebookissa

Puh. 044 7482371
WhatsApp:Nilsiannuokku

Snapchat: nuokkunilsia

Etsivä nuorisotyöntekijä Juankoski, Nilsiä, Maaninka ja Riistavesi:

Riku Kuurne
Puhelin/WhatsApp/Signal+358 44-718 8982
Sähköposti: riku.kuurne@kuopio.fi
Discord: Etsivä Riku#1865
Instagram: Kuopionetsiva_Riku

Yhteystiedot löytyvät myös TÄSTÄ

 

Nilsiän nuorisofoorumi

Nilsiässä toimii myös Nilsiän Pitäjäyhdistys ry:n alainen yhteistyöfoorumi Nilsiän nuorisofoorumi. Tämä ryhmä on nuorisotoiminnan kehittämiseen, tiedotukseen ja keskusteluun liittyvä julkinen taho yhteistyölle. Nilsiän Pitäjäyhdistyksen hallinnoima hanke Voimoo Nuorista "Nuorten ääni kuuluviin" toimenpiteenä on ollut perustaa Nilsiään nuorten asioita ajava toimielin. Nuoret (6-29 -vuotiaat) ja nuorten kanssa toimivat tahot ja nuoret keskustelevat ideoista, joita voisi lähteä kehittämään, jotta nuorille olisi Nilsiässä hyvät harrastusolosuhteet, mielekästä tekemistä jne. Ideoita saatetaan eteenpäin mm. Nilsiän Pitäjäyhdistyksen, NIKE:n, Nilsiä neuvottelukunnan, Nilsiän Pitäjäraadin, Kuopion Nuorisovaltuuston kautta eteenpäin Kuopion päättäviin elimiin.

Seurakunnan toimintaa

Nilsiän alueseurakunnan nuortentoiminta kokoontuu Nilsiän seurakuntakodilla (Nilsiäntie 59). Toimintaa mm. isoskoulutusta, nuorteniltoja, projekteja ja tapahtumia

Lisätiedot tästä

Partio

Nilsiässä toimii partiolippukunta Kinahmin Kiipijät ry. Aktiivisessa lippukunnassa on noin 40 jäsentä. Partiotoiminta kokoontuu Pappilalla. Kinahmin Kiipijät on perustettu 1952 ja lippukunta toimii ns. sekalippukuntana eli toimintaan voivat osallistua kaikki vähintään 7 vuotta täyttäneet tytöt ja pojat. Yläikärajaa ei ole. Kinahmin Kiipijöistä saat tarkemmat tiedot oheisen linkin kautta.

Lisätiedot Kinahmin Kiipijät Ry

 

Nilsiän 4H

Lisätietoja https://nilsia.4h.fi/

 

 

Powered by Aava 3